O nama

Tvrtka „Metalko“ d.o.o. iz Pakraca vodeća je regionalna tvrtka u sakupljanju i primarnoj preradi sekundarnih sirovina, bavi se usitnjavanjem, prešanjem, rezanjem i sortiranjem sirovina, a 95 posto prerađene sirovine izvoze, najviše u Sloveniju, Italiju i Tursku.

Tvrtku je 1992. godine osnovao Zdenko Ružička uvidjevši poslovne mogućnosti u ovoj djelatnosti, posebno stoga što je na području Pakraca i Lipika, ali i šire, nakon ratnih djelovanja bila prisutna velika količina iskoristivih sirovina. Posao se razvijao, iz godine u godinu tvrtka bilježi rast i sve veću dobit koju reinvestira u smjeru daljnjeg razvoja, a godine 1999., zbog obima posla i što bolje organizacije, javila se potreba za otvaranjem trgovine vele i malo prodaje s regularnom robom (crna metalurgija, peći, štednjaci…), pa je iste godine došlo do razdruživanja i iz tvrtke „Metalko“ d.o.o. izdvojen je Trgovački obrt „Metalco“.

U „Metalko“ d.o.o. i TO „Metalco“ danas je ukupno 27 zaposlenih, u Pakracu imaju otvorene tri trgovine , raspolažu bogatim voznim parkom u kojom je šest kamiona, tri prikolice, dva kombi vozila.

Uz daljnje obavljanje primarne djelatnosti prikupljanja, selektiranja i prerade sekundarnih sirovina, u našim trgovinama iz bogatog asortimana proizvoda izdvajamo crnu metalurgiju, električni i ručni alat, kućanske aparate i bijelu tehniku, boje i lakove, vijke, okove i proizvode i opremu zaštite na radu te proizvode iz vrtnog programa. Godine 2011. smo otvorili i trgovinu građevinskog materijala u kojoj, po vrlo povoljnim cijenama i uz razne pogodnosti, možete pronaći sve što vam je potrebno za gradnju vašeg doma, uz široku ponudu zidarskog, soboslikarskog, keramičarskog, stolarskog i bravarskog alata.

Stoga nam se obratite s povjerenjem jer je vaše zadovoljstvo naš uspjeh!!!

KontaktVaše ime i prezime: *

E-mail: *

Organizacija:

Telefon:

Upit: *

Pošaljite

Malootkup sirovina

Sirovine koje otkupljujemo uz naknadu:

Bakar
Mesing i bronza
Aluminij
Željezo iznad 10 mm
Željezo iznad 6 mm
Željezo od 3 do 6 mm
Lim željezni
Prokrom
Ms-Cu hladnjaci
Aluminijski hladnjaci
Olovo
Cink
Bijela tehnika

Sirovine koje preuzimamo bez naknade:

Papir
Plastika
Gume
Elektronski otpad

Poslovnice

Posjetite neku od naših poslovnica:

Željezarija
     Matije Gupca 14
     34550 PAKRAC
     tel: 034 411 447

Boje, lakovi i HTZ oprema
     Matije Gupca 11
     34550 PAKRAC
     tel: 034 411 447

Malootkup sirovina
     Grigora Viteza 115
     34550 PAKRAC
     tel: 034 474 468

e-mail: kontakt@metalco.hr

Potražite nas